DK Tagrender – Tag & Facade

Tagrender i zink og kobber – vi har det hele.

Hos DK Tagrender er tagrender ikke bare et stykke rør der bruges til at føre regnevand det rette sted hen. Vi sætter en ære i at arbejde med det materiale som gør os stolte af vores håndværk. Når man vælger at få monteret zink eller kobber tagrender på sin bolig. Tilfører man et unik stykke finish, der fremhæver en kvalitet, man måske normalt ikke lægger mærke til.

DK Tagrender tilbyder salg, service og montage af zink og kobber tagrender – samt forskellige former for tag inddækning. Vores montører kører over hele landet og er altid behjælpelige med den rette rådgivning.


Priseksempel

Fra plast til zink

Eks. 2×15 m. zink tagrende inkl. 2 komplette nedløb KUN 12800,-

Pris er inkl. moms og montage.

Du får:

Tagrender i min. 30 år.
Nye rendejern.
Ingen rengøring for alger eller andet.
En kvalitets tagrende med flot patina.
Zink fås i flere farve kombinationer, spørg os.

Benyt vores tilbudsberegner og så tilsendt et uforpligtende tilbud på 2 min. Vi vil også meget gerne besigtige opgaven og give en pris hjemme hos dig. Husk DK Tagrender – Tag & Facade har landsdækkende montering.


Kun det bedste er godt nok!

Hos DK Tagrender får du altid den bedste kvalitet indenfor zink- og kobber tagrender. Du har således langtidsholdbare tagrender som holder i mange år. Når dine tagrender er indkøbt skal de også gerne monteres. DK Tagrender høster stor ros hos vores kunder pga. vores grundighed, fleksibilitet og kendskab til zink- og kobber tagrender.

At montere tagrender er et håndværk. De opsættes og loddes sammen i 100 % vandtætte samlinger. Resultatet er et afvandingssystem i høj kvalitet og med lang levetid. Vi forstår hvor og hvordan samlinger på tagrende og nedløbsrør placeres bedste og mest hensigtsmæssige. Vi har forståelse for den æstetik der er i byggeri, ejendom og bolig. Inden vi går igang med opgaven, er vi i dialog med kunden hvor vi forklarer og rådgiver omkring vores materialevalg.

  • Hvilke tagrender er bedste for din bolig el. ejendom.
  • Hvilke rendejern anbefaler vi.
  • Placering af nedløbsrør m.m.

Vores monteringspris er yderst overkommelige – og du er sikker på professionel håndværk der er udført af fagfolk. DK Tagrender Vi monterer tagrender i hele landet (brofast øer).

Uanset valg af tagrender kan du være sikker på et eksklusivt udseende når DK Tagrender har afsluttet opgaven. Læs mere om zink og kobbertagrender på vores blog.


Zink- og kobber tagrender af bedste kvalitet.

DK Tagrender – Tag & Facade benytter udelukkende de bedste produkter på markedet, det sikrer at du får den bedste kvalitet til den bedste pris.Vi laver mange forskellige typer og størrelser af tagrender og nedløb. Når vi udfører opgaver inden for tagrender i zink, benytter vi os bl.a. af anerkende producenter  der tilbyder mange udformninger bl.a:

  • Halvrunde
  • Kvartrunde (arkitektrender)

Disse profiler bidrager alle med et spændende, æstetisk og originalt udtryk. Du er sikret topkvalitet, som både er funktionelt og af vedligeholdelsesfrit.

[su_button url=”/produkter/” style=”flat” background=”#99c61d” color=”#fff” size=”8″ icon_color=”#222″]Se vores forskellige tagrende produkter her[/su_button]

 

Lige nu har vi gode tilbud på komplette zink tagrende løsninger inkl montering.

 Se priseksempel – Klik her
 Se billeder af opgaver vi har udført – Klik her


Kontakt DK Tagrender – Tag & Facade – Ring på ☎ +45 21 27 10 68